MEE
 
 
Alles wat u moet weten over participatie

MEE NL organiseert binnenkort voor werkgevers een Participatie-in-uw-voordeel Sessie: alles wat u moet weten over inclusief ondernemen en hoe uw onderneming of organisatie daar de beste resultaten uit haalt. U krijgt actuele informatie over participatie en doet ook inspiratie op uit de succesverhalen van andere werkgevers.

MEE NL is een coöperatieve vereniging met ruim 20 regionale MEE-organisaties verspreid over het hele land en heeft meer dan 70 jaar ervaring in de begeleiding van mensen met een beperking. Met een compleet portfolio van diensten voor werkgevers biedt MEE een oplossing voor alle participatievraagstukken onder één dak. Wij kennen de Participatiewet van buiten, herkennen de knelpunten en bieden maatwerk in participatie voor uw bedrijf of organisatie.

Die aanpak leidt tot:
•  minder uitval en verzuim
•  verbeterde continuïteit en resultaat van inzet
•  grotere kans op winnen van mvo-kritische aanbestedingen  en opdrachten
•  een groot arbeidspotentieel van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers
•  lage loonkosten

Nieuwsgierig?

Kom naar de Participatie-in-uw-voordeel Sessie en maak kennis met MEE als partner in participatie. Vul uw naam en e-mailadres in en u ontvangt binnenkort een uitnodiging. Met uw aanmelding maakt u kans op een gratis bedrijfsscan van MEE.
Wellicht ook interessant voor u:

Wilt u ons liever bellen? Dat kan via 030 236 37 07.